De vakbeurs met Matthieu Bout

De vakbeurs met Matthieu Bout

Recent was Matthieu Bout te gast in aflevering 65 van Brand Breakfast. Een podcast van Pavlov met Stef Verbeeck als host. 

Als we bepaalde voorspellingen en recente cijfers mogen geloven zijn traditionele vakbeurzen over hun hoogtepunt heen: niet alleen zijn er minder beurzen dan 10 jaar geleden, er komen ook minder bezoekers op af. Nochtans heeft 88% van die bezoekers de autoriteit om te kopen, en leiden die bezoeken voor 70% van de standhouders tot interessante nieuwe leads.

Hoog tijd dus om te onderzoeken hoe een vakbeurs een toegevoegde waarde kan bieden voor uw merk. In aflevering 65 van Brand Breakfast hebben we business developer en beurzenspecialist Matthie Bout te gast. Hij schreef recent het interessante boek ‘De laatste werkdag van de topverkoper’, waarin hij in detail uitlegt hoe u echt rendement kan halen uit deze hoogdagen voor verkopers.

Samen bespreken we de clichés die over beurzen de ronde doen, hoe een goede beursstand eruit moet zien, hoe u uw merk en de verkopers voorbereidt op een beursdeelname, hoe u die deelname inpast in een bredere marketing- en salesstrategie, hoe u opportuniteiten spot en opvolgt, en op welke manier u aan de hand van bewezen modellen aan relevante nieuwe klanten raakt.

Beluister het hele fragment via Spotify of via Apple podcasts.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Ontdek meer inzichten

  • De nieuwste inzichten en strategieën om u te helpen meer deals te sluiten en de omzet te verhogen.
  • Blijf de concurrentie voor door te leren van experts uit de branche en voorbeelden uit de praktijk
  • Continu leren en ontwikkelen is essentieel voor succes in de verkoop
Meer inzichten