Een beetje meer over ons.

Walker Milton is ons business development agency. We helpen bedrijven in hun groeiproces. Denk hierbij vooral aan sales en marketing.

Delaatstewerkdag.be is de url en de naam van ons laatste boek over de verkoop op vakbeurzen. Een specialiteit waarin we uitblinken en waarin we wonderen kunnen verrichten binnen jouw acquisitiestrategie.

Let's chat!

Zoek je een klankbord om je groeistrategie wat kracht bij te zetten?

Zit je vast in je verkoopstrategie en zoek je nieuwe inzichten?

Mail ons en ontdek hoe we samen een groeitraject kunnen opzetten.

Mail me

Benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Wij helpen bedrijven met het opzetten van een verkoopstrategie. Daarin hebben we een specifieke expertise bij de verkoop op de vakbeurs. Wij geven opleidingen en coachen jullie team op de beursstand. Gewoon met de voeten in de klei. We helpen je om er een succesvolle beurs van te maken met een maximum aan gekwalificeerde leads.

Benieuwd hoe we te werk gaan? Stuur ons een mailje via info@walkermilton.com of vul het onderstaande formulier in. Wij starten graag het gesprek.

Contactformulier

 • Marleen De Vijt - managing partner Azull

  Matthieu is een gedreven, hands on, no nonsens, geboren onderhandelaar en coach. Onze aanpak op de Second Home beurzen is al strak geregiseerd en zeer doelgericht. Niet altijd even makkelijk om het hele team dit te laten uitvoeren. Maar door Matthieu in te schakelen als coach op de beurs, hebben we ze op een hoger niveau kunnen tillen. De manier waarop hij de dingen aanbrengt en door zijn management by example had als gevolg dat het team zeer goede resultaten heeft neergezet. Ik beveel Matthieu zeker aan als je je beursresultaten wil opkrikken.

  Marleen De Vijt 
 • Barbara Dzikanowice - bestuurder Lena & Lou

  Matthieu, zelf een geboren verkoper, kwam ons versterken op een belangrijke vakbeurs voor petcare en -food. Hij hielp bij de voorbereiding en toonde ons ter plekke de kneepjes van het vak. Met zijn kennis, tactische tips & tricks hielp hij ons aan een lange leadlijst, een lijst waar we vandaag nog de vruchten van plukken. Een aangename en succesvolle samenwerking!

  Barbara Dzikanowice 
 • Frederik Nuyts - CEO Car Beauty Center

  Wij zochten freelance sales ondersteuning voor onze beursstand tijdens "bedrijvennetwerkdagen" en kwamen uit bij Matthieu. Wij zijn zeer tevreden met de aanpak, het aantal verkregen leads, de voorbereiding in aanloop naar de beurs én de coaching op de beurs zelf.

  Bedankt Matthieu voor alle tips & tricks!

  Frederik Nuyts 
1 van 3