De beste verkopers volgen opleiding!

Van verkoper naar topverkoper!
Onze opleidingen scherpen de verkoopvaardigheden aan en vergroten het zelfvertrouwen in het omgaan met diverse klantsituaties. Een topverkoper die past zich aan aan markttrends en technologische ontwikkelingen. Een verkooptraining van Walker Milton bevordert niet alleen individueel succes maar draagt ook bij aan het behalen van de algemene verkoopdoelstellingen en het opbouwen van duurzame klantrelaties.

Inspiratie en meer!

Net zoals dat de beste voetballers alle dagen moeten trainen, moeten ook de beste verkopers zich af en toe eens bijscholen. Niet alleen om nieuwe kennis op te doen, maar soms ook om te herhalen wat men al wist.

Met onze opleidingen brengen we structuur in het verkoopproces. Zowel voor beginners als voor de gevorderde topverkoper.

Wat mag je van ons verwachten?

 1. Verkoopvaardigheden:
  Onze opleidingen richten zich op het ontwikkelen van essentiële verkoopvaardigheden, zoals communicatie, overtuigingskracht, luistervaardigheden en het behandelen van bezwaren. Deze vaardigheden zijn van onschatbare waarde bij het opbouwen van klantrelaties en het sluiten van succesvolle deals.
 2. Klantbegrip:
  Onze opleidingen helpen verkopers om inzicht te krijgen in de behoeften, verwachtingen en de zorgen van klanten. Door te begrijpen wat klanten drijft, kunnen verkopers hun aanpak aanpassen en oplossingen bieden die echt waarde toevoegen. De basis moet zijn om de klant te helpen en niet verkopen om te verkopen.
 3. Marktkennis:
  Onze verkooptrainingen bieden een update over marktontwikkelingen, trends en de concurrentie. Een goed geïnformeerde verkoper kan beter inspelen op veranderingen in de markt en zich onderscheiden van zijn concurrenten.
 4. Zelfvertrouwen:
  Met een doelgerichte training krijgen verkopers meer zelfvertrouwen. Ze leren om te gaan met verschillende situaties en zijn beter voorbereid om te reageren op de uitdagingen van het verkoopproces.
 5. Technologische vaardigheden:
  In het moderne zakelijke landschap is technologie vaak een integraal onderdeel van het verkoopproces. Onze opleidingen helpen verkopers om gebruik te maken van verkoopsoftware, CRM-systemen en andere technologische tools.
 6. Teamcohesie:
  Volg je met het hele team een verkooptraining? Dan bevordert dit een positieve teamdynamiek, het verbetert de samenwerking en het zorgt ervoor dat het verkoopteam als een geoliede machine functioneert.
 7. Continue Ontwikkeling:
  De markt evolueert voortdurend. Verkopers moeten zich blijven ontwikkelen om relevant te blijven. Onze opleidingen bieden een platform voor voortdurende professionele groei en het helpt verkopers om op de hoogte te blijven van nieuwe trends in de verkoop.

Investeer in het succes van je verkopers..

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw team kunnen begeleiden met een succesvolle en impactvolle verkoopopleiding!

Mailen: info@walkermilton.com
Bellen: +32 478 26 09 53
Of vul onderstaand formulier in.

Contact form